Homestyling

Homestyling görs för att möjliggöra ett så högt försäljningsvärde som möjligt.
Vi människor påverkas av allt runt omkring oss, både medvetet och omedvetet, det är därför otroligt viktigt att bostaden ger ett bra intryck och påverkar alla sinnen på ett positivt sätt. Kostnaden för homestyling är dessutom avdragsgill vid försäljning!


Vi börjar våra uppdrag med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom vilka tjänster vi kan erbjuda för just Er, därefter bestämmer ni hur ni vill gå vidare.

Konsultation:
Vi gör ett hembesök där vi under 1-2 timmar går igenom vad ni själva kan göra för att optimera er bostad. Efter vårt besök skickar vi en detaljerad åtgärdslista för just er bostad. Listan innehåller förslag på vad ni kan göra för att säkerställa att er bostad är så attraktiv som möjligt för potentiella köpare.
Pris: 1495 kr 

Liten: Detta är en fotostyling där vi jobbar med de befintliga möblerna och adderar mindre detaljer. Produkterna vi använder tas sedan med när fotografering är gjord.
Pris: 2495 kr (3 timmar)
Pris: 4495 kr (6 timmar)


Mellan: Precis som vid en liten homestyling så jobbar vi med de befintliga möblerna och adderar mindre detaljer, detta görs samma dag som fotografering. Vid behov adderar vi även vissa möbler. Produkterna vi använder lämnas sedan kvar i 30 dagar.
Pris: 1:a 4995 kr
Pris: 2:a 5495 kr
Pris: 3:a 5995 kr
Pris: 4:a och uppåt eller villa: 6495 kr


Stor: Här gör vi en komplett homestyling. Vi möblerar och stylar hela bostaden för att göra den så attraktiv som möjligt.  Produkterna vi använder lämnas kvar i 40 dagar från fotograferingstillfället. Det finns även möjlighet att hyra produkterna längre än 40 dagar och då tillkommer det en dagskostnad för detta.
(En homestyling inkluderar inte målning och renovering, utan endast möblering och styling med accessoarer. )
Pris: 1:a  10.000 kr  (ord 12.995 kr)
Pris: 2:a 13.000 kr  (ord. 15.995 kr)
Pris: 3:a 15.000 kr (ord. 17.995 kr)
Pris: 4:a  och uppåt eller villa: 199 kr kvm. (ord 299 kr) 


Betalningstid är 30 dagar netto.
Alla våra priser är inklusive moms.
Körersättning kan tillkomma.