Bilderna är tagna i orangeriet på Hovdala i Hässleholm. Fantastisk byggnad som kan hyras till tex bröllop och namngivningar.

Bröllop

Bröllopsdagen är en av de största dagarna i våra liv och det är en dag ni kommer minnas för evigt. Vi på Stylingbyrån älskar bröllop och vi vill hjälpa er att förverkliga era bröllopsdrömmar. Vi vet hur mycket det är att tänka på och vår uppgift är att hjälpa er så att ni slipper all onödig stress och kan njuta av hela planeringen. Vi erbjuder allt från planeringshjälp till kompletta bröllopsplaneringar.

Bröllopskonsultation: Vi går under ett möte igenom vad ni behöver tänka på och gör tillsammans upp ett tidschema. Vi finns sedan tillgängliga via mail eller telefon under hela planeringstiden. 
Pris: 2495 kr

Bröllopsdagskoordination: Vi träffas för ett möte och gör tillsammans upp ett tidsschema.  Ni får en checklista från oss där vi har samlat allt ni behöver tänka på fram till den stora dagen, även förslag på lokaler och övriga leverantörer bifogas. Ni tar själva hand om alla bokningar,  6-8 veckor innan bröllopsdagen så träffas vi igen och gör en detaljerad planering över själva bröllopsdagen. Vi erbjuder även att vi kan vara med på själva bröllopsdagen och ser till så att allt flyter på enligt planering. Vi vill att ni ska kunna slappna av och bara njuta av er bröllopsdag helt enkelt!
Pris: fr 5495 kr

Komplett bröllopsplanering: Vi tar hand om bokningar, scheman, trycksaker, bordsplacering, dukning, dekor av festlokal etc,vad ni än önskar hjälp med. Vår uppgift är att underlätta för er och se till att ni får ert drömbröllop utan stress.    
Pris på offert då den skräddarsys för just Er.

Dukning och dekoration av festlokal:
Pris: fr 495 kr/timmen plus material

Barnvakt:
Låt oss roa barnen så att de vuxna kan slappna av och verkligen ge er sin fulla uppmärksamhet. På detta sätt får både vuxna och barn en rolig och minnesvärd fest.
Pris: fr 299kr/timmen

Alla våra priser är inklusive moms.
Körersättning kan tillkomma.