Hej! Visste ni att vi på stylingbyrån även erbjuder tjänster inom bröllopskoordination och dukning?  Jag (Jennie) är utbildad bröllopskoordinator via Bröllopsakademin i Norden och hjälper er väldigt gärna med planeringen av ert bröllop. Vi erbjuder allt från ett planeringsmöte till att vi ansvarar för hela arrangemanget, kort och gott, vi tar hand om alla de delar ni vill att vi ska fixa. Vi erbjuder även barnvakt-service så att de vuxna gästerna kan slappna av och ge brudparet deras fulla uppmärksamhet, samtidigt som barnen får en fantastisk rolig kväll.

Läs mer om våra tjänster inom Bröllop här.

Tveka inte kontakta oss via mail eller telefon om ni har några som helst frågor eller funderingar!

Önskar er alla en riktigt härlig helg!
/Jennie

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Läs hela inlägget »

Nu kan ni se bilder på huset som vi möblera och styla i Lomma för HusmanHagberg.  De enda möblerna som var i huset när vi kom dit var pianot och byrån i det ena sovrummet. Såå fantastiskt roligt projekt och trots att det var slitsamt så var det så himla roligt! Ni kan kolla in alla bilder genom att klicka här.

Önskar er alla en härlig vecka!
/Jennie

Läs hela inlägget »

Ja, vilken vecka! Vi har haft fullt upp hela veckan med stylinguppdrag och vi har även påbörjat vår första "Homestyling stor" som innebär att vi möblerar och stylar ett tomt objekt, i detta fallet ett hus på 157kvm i Lomma. Sååå fantastiskt roligt och det ska bli så roligt att få visa er alla bilder när det är klart på tisdag!  Hoppas ni alla haft en härlig vecka och en helt underbar helg!
/Jennie

Läs hela inlägget »

Denna veckan ska vi bl.a möblera en tom bostad på 157 kvm i Malmö så det är full rulle med planering för detta, otroligt roligt! Ska bli så spännande att visa er bilder när det är färdigt!
Önskar er alla en underbar vecka!
/Jennie  

Läs hela inlägget »

Hej! 
Förra veckan stylade vi en bostad i Malmö som nu ligger ute till försäljning, ett riktigt charmigt hus! Tror orden "åh va charmigt" nämndes säkert tusen gånger ;) Ni hittar huset på hemnet, Stenkyrkegatan 24 i Malmö eller genom att klicka här.

Önskar er en riktigt härlig vecka!

/Jennie

Läs hela inlägget »

Hoppas att ni alla haft en riktigt härlig helg och är redo för en ny vecka!

Här i Skåne är det snö och solsken, så underbart! Får nog passa på att ta lite bilder idag i det fina vädret:)

Denna veckan har vi stylinguppdrag i Kristianstad och Malmö, ska bli otroligt spännande! Följ oss gärna på instagram för att ta del av vår vardag:) Stylingbyran heter vi där, vi finns även på facebook under samma namn.

Önskar er alla en trevlig vecka!
/Stylingbyrån
 

Läs hela inlägget »

Välkomna!

Wow,nu är vi igång! Det känns otroligt spännande att få välkomna er till denna sida, där vi hoppas ni kommer finna inspiration och råd. I bloggen kommer vi dela med oss av vår vardag och våra uppdrag. Vi kommer även lägga upp inspirerande bilder där ni får se vad som inspirerar oss och vad som får våra inredningshjärtan att slå lite snabbare.  Tack kära familj och vänner, utan er hade drömmen om Stylingbyrån aldrig blivit sann.

/Jennie
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: välkomna

Kolla gärna in vår instagram!

59

Bild från lördagens bröllop💕 #ikeahack

71

Bilder från helgens bröllop i Karlskrona som vi fick äran att dekorera! 🌸🌸🌸 @festligheter.se @myperfectday.se @lindohfs @cozykitchenkarlskrona

48

Här pågår det servettringstillverking till nästa veckas bröllop! Dessa ska vi sen klä med brudslöja och kommer bli en söt liten detalj på dukningen🌸🌸🌸 #bröllopsdekoration #bröllopsdukning #styling